Sexolog Jan Granberg, f. 1961

“Angst har for mig været den største hindring for at leve i frihed, men samtidig min bedste læremester.”

Tæt på - beskåret

Jan Granberg, f. 1961.

Min nysgerrighed efter at leve livet har altid været stor. Lysten til at leve i frihed og uden angst, har været drivkraften i afviklingen af mit selv. Gennem modet til at gå ind i angsten opløses den, for “vejen ud er igennem”.

Min nysgerrighed har gjort, at jeg i dag arbejder som Bach Blomsterterapeut, parterapi og  Sexolog med udgangspunkt i den Systemiske forståelse og tænkning.

Under en samtale hos mig, vil vi sammen undersøge, hvad der er sandt for dig lige nu, med de udfordringer det giver dig. Jeg vil lytte til dig og sammen med dig undersøge og undres i den situation du befinder dig i. Intet er for stort eller småt, rigtigt eller forkert. Du alene kan kun hjælpe dig selv. Men sammen kan vi se, om der er noget som du har lyst til at ændre, så du lettere kan bevæge dig i din egen tilværelse og dermed blive fri og uafhængig.

I dit møde med dig selv, får du mulighed for at slippe dine forestillinger og historier om det, som er DIN sandhed for livet. Du kan gøre dig selv FRI. I denne frihed, er det muligt at møde andre, uden at skulle leve op til noget eller være nogen.

Du er altid velkommen til at kontakte mig via mail eller telefonisk, så du kan afgøre, om du ønsker at aftale en tid. Jeg udviser fuld diskretion.

 

Gem