Foredrag om Kommunikation, Seksualitet & Tantra

Stående med højre fod på skammel.

Foredragsholder Jan Granberg

Som sexolog bosiddende i Egebjerg ved Horsens og udøver af kommunikation og systemisk tænkning mellem mennesker, afholder jeg foredrags- og debataftner med vægt på KOMMUNIKTAION, SEKSUALITET & TANTRA.

Jeg tager udgangspunkt i de oplevelser jeg til stadighed tilegner mig gennem interaktion mellem mennesker – med og uden tøj på. Jeg vil vinkle foredraget med den historie, som har bragt mig frem til der, hvor jeg står i dag. Samtidig vil jeg bramfrit tale om sex og hvordan jeg ser seksualiteten afspejle sig i vores kommunikation.

Mange er gået i stå i deres parforhold med lyst og sex. Gennem aftenen vil jeg derfor gerne invitere dig ind i en åben debat og give dig mulighed for at blive udfordret til at undersøge dine tanker og forestillinger om kommunikation, sex, lyst og måske derved forandre dit syn på dit eget sexliv.

Jeg er af den overbevisning, at ved at være tro mod sig selv og stå ved sin seksualitet, er det muligt igen at være i kongruens med grundstammen i en selv. Dette giver frihed og lyst til at være i kærlig kontakt med sig selv og omverdenen, således at “foden stille og roligt kan slippes fra bremsen”. Kom med åbent sind og få ny inspiration, bliv udfordret, men vid, at din moral og dine normer må blive udenfor denne aften.

Jeg glæder mig til at se dig. Kom i kontakt med mig her.

Kh.Jan.

Gem

Gem

Gem