Sitemap

I dette sitemap kan du få et overblik over alle siderne på denne hjemmeside, Nytlivnu.com

Med denne hjemmeside og denne virksomhed, ønsker jeg at være en katalysator for at du med min hjælp kan skabe dig et nyt liv, men større livsglæde, mere frihed og mening.

Jeg er i sommeren 2017 flyttet til Horsens fra Aabenraa.

Mine primære ydelser:

Jeg er uddannet sexolog i 2012, og ønsker at hjælpe dig med at åbne op og tale om det svære ting. Hvis du ønsker det, vil jeg gerne hjælpe dig med at skabe et nyt liv, men større glæde og mere frihed.

Hvis du har behov for at se forandring i det parforhold og har brug for hjælp fra en parterapuet, så læs mere om parterapi i Aabenraa hos mig, på denne side.

Kender du helbredelsesøvelserne, som også kaldes Tai Chi? Jeg underviser på et hold i Sønderjylland tæt på Aabenraa, hvor du har mulighed for at prøve Tai Chi meditationen gennem NytLivNu.

Hvis du bor i Sønderjylland omkring Aabenraa, kan du her læse mere om en Tantramassage hos mig.

Ønsker du en udfordrende aften hvor I kan blive kloge på sexualitet og kommunikation? Jeg holder foredrag i hele Danmark, og sørger for at udfordre jer.

Lægen Dr. Bach fandt for mange år ud af den positive virkning af visse blomster. Læs meget mere om Bach blomsterterapi herover.

Andre sider:

Hvis ikke du kan finde de informationer du leder efter på nogen af siderne, så er du meget velkommen til at kontakte mig gennem min kontaktside, eller med mine kontaktoplysninger: nytlivnu@gmail.com, Mobil: 40 88 58 28, Egebjerg, 8700 Horsens.

Med venlig hilsen Sexolog Jan Granberg.