Tantramassage Horsens

Du er lige nu i gang med at læse denne tekst – om intimitet, sanselighed, lyst og tantramassage. Måske er du samtidig nervøs og tænker: “Hvad har jeg gang i”?

Og dog. Hvad var det, som fik dig til netop at undersøge og læse om dette? Var det et dybt indre kald? En længsel? Eller en intuitiv fornemmelse af et ønske om forandring? Føler du inderst inde, at der “mangler dybde” i dit liv – at noget “kunne være anderledes” i forhold til sådan som du lever i dag? Er lysten til intimitet og ømhed med dig selv eller din partner forsvundet? Og hvornår har du sidst mærket oprigtig intim lyst og sensuel nydelse i dig?

Intimitet, sanselighed, lyst og tantramassage

Siddende mandlig tantramassør

Sexolog og tantralærer Jan Granberg

I et møde hos mig vil du have mulighed for at gå på opdagelse i dit inderste – det som måske kunne kaldes for din egen “indre kvindelige urkraft”. Det sted i dig, hvor energikilden og livskraften strømmer fra. Det sted som beriger dig. Giver næring og mening med dit liv, således at du føler dig levende som den kvinde du er. Uden analyse gennem intellekt og hoved, men med mulighed for at “komme ned i kroppen og give slip”. Helt slip.

I dette møde vil jeg som gennemgående tema tage udgangspunkt i en tantrisk sanselighed- og berøringsmassage. Massagen foregår på gulvet. Der vil være en “ramme”, hvori vi begge kan have frihed til at sige nej / ja. Hvor du kan være tro mod dig selv. Der kan ikke forventes noget, der skal ikke præsteres noget og der er ingen “skjulte dagsordener”. Jeg tager udgangspunkt i den tantramassage, som den formidles på Mahamudrainstituttet i Nølev ved Odder.

Vi er begge nøgne. Jeg vil røre dig over det hele med det hele af mig. Blufærdighed, skyld og skam kan derfor let opstå. Måske, fordi vi gennem hele opvæksten og samfundets moral, har fået tillært en adfærd, som fjerner os fra det som vi er kommet af – LIVSLYSTEN.

Tantramassage masken

Gør dig selv fri af masken..

Måske vil du for første gang i dit liv få mulighed for at møde “dig selv” i din reneste form. Der hvor du kan få øje på og slippe eventuelle blokeringer, fordi du  “ikke skal leve op til noget”. Du kan lade “masken falde”. Du er fri til at kunne være med og i din lyst. Du kan grine eller græde, råbe eller skrige og være med det som er, uden angst for “at føle dig forkert”. Du er alene ansvarlig for dig. Du er derfor fri til at kunne sige nej. Til at følge din egen impuls. Til at røre og blive rørt uden angst.

“Ja men er det så ikke elskov og sex”? Jo, intet mindre. Men formentlig ikke den elskov og sex som du kender? I den ramme jeg opstiller, er der ingen forpligtigelser og der kan derfor handles i ansvarlig-hed. Det betyder, at du hele tiden har frihed til at bevæge og flytte dig, sanse og røre, sådan som det er godt for dig.

Tantramassagen finder sted hos mig tæt på Horsens, og massagen varer ca. 1½ time med en indledende samtale på ca. ½ time. Kom frisk fra badet. Hos mig betaler du ikke for massagen, men betalingen skal alene ses som adgangen til, at et møde kan finde sted. Jeg glæder mig til at møde dig.

Deltag i anonym spørgeundersøgelse om Tantramassage her og tag kontakt til mig her, for at høre nærmere.

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem